Ιατρικές Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Θεωρώ ότι προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητος κάτι που υπογραμμίζεται από το μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των ασθενών σε συνδυασμό με το πολύ χαμηλό ποσοστό χειρουργικών επιπλοκών. Η μεγάλη εμπειρία τόσο στο κομμάτι της επανορθωτικής χειρουργικής ενηλίκων όσο και στο κομμάτι των αθλητικών κακώσεων και της αρθροσκοπικής χειρουργικής, με έχει επιβραβεύσει με ένα υψηλό ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων. Κάτι τέτοιο εξασφαλίζεται από τη δραστηριοποίησή μου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα που εργάζομαι.

Εμπλοκή των ασθενών στις αποφάσεις επιλογής αντιμετώπισης

Επιθυμώ οι ασθενείς μου να αναμειγνύονται ενεργά στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για την φροντίδα της υγείας τους, μετά από λεπτομερή ενημέρωσή τους με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Ενδιαφέρομαι έτσι να πρωταγωνιστήσω στην υιοθέτηση και ανάπτυξη βοηθημάτων λήψης αποφάσεων για τη επανορθωτική χειρουργική των ενηλίκων.

Ικανοποίηση των ασθενών

Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να παρέχω στους ασθενείς μου την υψηλότερου επιπέδου φροντίδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία μου το 95% των ασθενών μου είναι ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι από τις χειρουργικές υπηρεσίες που τους παρείχα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 211 40 15 336

Κιν.: 693 23 29 727

Ιατρείο: Περικλέους 11 Μαρούσι, Τ.Κ. 15122

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ωράριο Λειτουργίας

 

Δευτέρα: 7μμ – 11μμ

Τρίτη: Κλειστά

Τετάρτη: 7μμ – 11μμ

Πέμπτη: 7μμ – 11μμ

Παρασκευή: Κλειστά

Σάββατο: Κλειστά

Κυριακή: Κλειστά